Kom naar de kofferbakverkoop

Op deze pagina vindt u een overzicht van de markten die wij in Geertruidenberg organiseren.

 

Kofferbakverkoop / Carbootsale

In Geertruidenberg, Hollands Oudste Stad wordt in de zomermaanden, eens per maand op zaterdagavond, een vlooienmarkt gehouden.
In het centrum van de oude stad staan onder de oude wilgen van de Markt zo'n 120 tot 130 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun 2e hands waar aan de man brengen.
Deze druk bezochte markt is absoluut de moeite waard om op een zaterdagavond te bezoeken. De markt straalt gezelligheid uit en tijdens een rondje langs de kramen komt u langs cafétjes, restaurants en een geweldige ijssalon. De markt start om 17:00 uur en is rond 22:00 afgelopen. Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht. Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de stationsweg, leerthouwerstraat of wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.


Dit jaar wordt de kofferbakverkoop gehouden op 18 mei, 22 juni en 17 augustus 2019.

 

Zondagmarkt

Op de Markt en in de Venestraat staan zo'n 140 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun tweedehands waar aan de man brengen. Het aanbod varieert van tweedehands tot brocante.
De markt duurt de hele dag en werkt op dezelfde manier als de kofferbakverkoop. U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom op de Markt en in de Venestaat. Rond 17:00 is de markt afgelopen. Ook op deze dag zullen de ijssalon, de cafétjes en de restaurants weer open zijn. Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht. Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de stationsweg, leerthouwerstraat of wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.


Dit jaar wordt de zondagmarkt gehouden op 28 juli 2019.

 

Rondje den Berg

Kom naar het straattheater. Kom naar de open kelders. Doe een rondje over de Markt en de straten rond het centrum van Geertruidenberg voor de grote markt.

Op de Zuidwal vindt u een antiekmarkt. Op de markt vindt u een ruime selectie aan brocante. De Brandestraat is gereserveerd voor Hobby en Boeken. Op de Elfhuizen vindt u de kunst en kunnen kinderen zelf hun creatieve kant laten zien door zelf onder begeleiding een schilderwerk te maken. De kramen met tweedehand artikelen vindt u doorgaans in de Koestraat en Zuidwal.

De markt start om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Naast de markt vinden er tal van activiteiten plaats. Op zaterdagavond het "Meezing festival" waarin u met tal van koren het Nederlandse lied mee kunt zingen. En op zondag middag vindt op het middenplein van de Markt het geweldige straattheater plaats .

Jaarlijks wordt deze markt gehouden op Nationale Monumentendag. Meer informatie vind je op www.rondjedenberg.nl

 

Dit jaar wordt Rondje den Berg gehouden op zondag 15 september 2019.