Kom naar de kofferbakverkoop

Op deze pagina vindt u een overzicht van de markten die wij in Geertruidenberg organiseren.

 

Kofferbakverkoop / Carbootsale

In Geertruidenberg, Hollands Oudste Stad wordt in de zomermaanden, eens per maand op zaterdagavond, een vlooienmarkt gehouden.
In het centrum van de oude stad staan onder de oude wilgen van de Markt zo'n 120 tot 130 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun 2e hands waar aan de man brengen.
Deze druk bezochte markt is absoluut de moeite waard om op een zaterdagavond te bezoeken. De markt straalt gezelligheid uit en tijdens een rondje langs de kramen komt u langs cafétjes, restaurants en een geweldige ijssalon. De markt start om 17:00 uur en is rond 22:00 afgelopen. Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht. Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de stationsweg, leerthouwerstraat of wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.


Dit jaar zijn alle markten geannuleerd.

 

Zondagmarkt

Op de Markt en in de Venestraat staan zo'n 140 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun tweedehands waar aan de man brengen. Het aanbod varieert van tweedehands tot brocante.
De markt duurt de hele dag en werkt op dezelfde manier als de kofferbakverkoop. U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom op de Markt en in de Venestaat. Rond 17:00 is de markt afgelopen. Ook op deze dag zullen de ijssalon, de cafétjes en de restaurants weer open zijn. Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht. Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de stationsweg, leerthouwerstraat of wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.


Dit jaar zijn alle markten geannuleerd.