Kom naar de kofferbakverkoop

Op deze pagina vindt u een overzicht van de markten die wij in Geertruidenberg organiseren.

 

Kofferbakverkoop op zaterdag en zondag | Carboot sale

In Geertruidenberg, Hollands Oudste Stad wordt in de zomermaanden een gezellige tweedehands spullen markt gehouden. Er worden een aantal markten op zaterdagavond georganiseerd en een aantal markten op zondag overdag.

In het centrum van de oude stad staan onder de oude wilgen van de Markt zo'n 120 tot 130 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun 2e hands waar aan de man brengen.
Deze druk bezochte markt is absoluut de moeite waard om op een zaterdagavond of zondag te bezoeken. De markt straalt gezelligheid uit en tijdens een rondje langs de kramen komt u langs cafétjes, restaurants en een geweldige ijssalon.

De markten op zaterdag starten om 17:00 uur en zijn rond 22:00 afgelopen. De zondagmarkten starten om 10.00 uur en zijn om 17.00 uur afgelopen.

Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht.

Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de Stationsweg, Leerthouwerstraat of Wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.

De data van de markten zijn:

  • Zondag 12 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur - VOL inschrijven is niet meer mogelijk
  • Zaterdag 15 juni van 17.00 uur tot 22.00 uur
  • Zaterdag 20 juli van 17.00 uur tot 22.00 uur
  • Zondag 18 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur