Kom naar de kofferbakverkoop

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de markten die wij organiseren. Je dient je apart op te geven voor de kofferbakverkoop, de zondagmarkt en voor Rondje den Berg.

 

Kofferbakverkoop / Carbootsale

Op de markt staan gewoonlijk rond de 120 tot 130 deelnemers. De markt is altijd vol, daarom is het nodig om te reserveren. Afrekenen voor de kofferbakverkoop doe je tijdens de markt.

Wanneer je alleen met een auto komt betaal u 15,- euro. Wanneer je met een auto en aanhanger komt betaal je 20,- euro. Met een bus betaal je 22,- euro.

Als deelnemer ben je vanaf 16:00 welkom. De markt start om 17:00 uur. Je krijgt van de organisatie een plaats toegewezen. Kom je met meerdere auto's kom dan achter elkaar de markt op rijden. We kunnen namelijk tijdens het indelen van de markt geen plaatsen vrij houden. Toilet voorzieningen zijn aanwezig.

De kofferbakverkoop wordt gehouden op de Markt van Geertruidenberg. Deelnemers worden verzocht om aan te komen rijden via de Koestraat.

Er mogen alleen tweede hands artikelen worden verkocht.

Hier aanmelden voor de zaterdagmarkten 


Zondagmarkt (28 juli)

Ook dit jaar organiseren wij weer een zondagmarkt. Deze markt is gelijk aan de kofferbakverkoop alleen dan op zondag en overdag in plaats van in de avond. Afrekenen voor deze markt doe je zoals gebruikelijk bij de kofferbakverkoop tijdens de markt.

Wanneer je alleen met een auto komt betaal u 17,- euro. Wanneer je met een auto en aanhanger komt betaalt u 20,- euro. Met een bus betaalt u 25,- euro.

Als deelnemer ben je vanaf 8:00 welkom. Uitpakken mag pas vanaf 9:00 uur. De markt start officieel om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Je krijgt van de organisatie een plaats toegewezen. Kom je met meerdere auto's? Kom dan achter elkaar de markt op rijden. We kunnen namelijk tijdens het indelen van de markt geen plaatsen vrij houden. Toilet voorzieningen zijn aanwezig.

De kofferbakverkoop wordt gehouden in de Venestaat en op de Markt van Geertruidenberg. Deelnemers worden verzocht om aan te komen rijden via de Koestraat.

Er mogen alleen tweede hands artikelen worden verkocht.


Hier aanmelden voor de zondagmarkt

 

Rondje den Berg (15 september)

 

Huur een kraampje tijdens Rondje den Berg en verkoop uw tweedehands, hobby, kunst, antiek, boeken of brocante op de sfeervolle markt op en rond het centrum van Geertruidenberg.

Op de Zuidwal vindt u een antiekmarkt. Op de markt vindt u een ruime selectie aan brocante. De Brandestraat is gereserveerd voor Hobby en Boeken. Op de Elfhuizen vindt u de kunst en kunnen kinderen zelf hun creatieve kant laten zien door zelf onder begeleiding een schilderwerk te maken. De kramen met tweedehands artikelen vindt u doorgaans in de Koestraat en Zuidwal.

Deelnemers kunnen vanaf 8:00 uur hun kraam inrichten. De markt start om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Na het inrichten van uw kraam dient u uw auto buiten het marktterrein te parkeren.

In verband met de inkoop van kramen dient u uw inschrijfgeld ten minste één week voor aanvang over te maken.

Brocante en Antiek - Vrijstaande kramen met voldoende ruimte: 35,- euro

2hands, boeken, kunst en hobby kramen - Geschakeld twee of meer: 30,- euro

Plaats zonder kraam: 15,- euro

Etenswaar - Alleen in overleg en met vergunning

Je inschrijving is pas geldig na het overmaken van het inschrijfgeld op rekening: NL07 INGB 0685 6418 72 tnv MAJ Bouwens met als omschrijving dezelfde naam als waar je je mee inschrijft. 

Hier aanmelden voor Rondje den Berg