Kom naar de kofferbakverkoop

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de markten die wij organiseren. Je dient je apart op te geven voor de markten op zaterdagavond en de markten op zondag.

 

Kofferbakverkoop op zaterdagavond (15 juni,  20 juli)

Op de markt staan gewoonlijk rond de 120 tot 130 deelnemers. De markt is altijd vol, daarom is het nodig om te reserveren. Afrekenen voor de kofferbakverkoop doe je tijdens de markt.

Wanneer je alleen met een auto komt betaal u 15,- euro. Wanneer je met een auto en aanhanger komt betaal je 25,- euro. Met een bus betaal je 25,- euro.

Als deelnemer ben je vanaf 15:00 welkom, maar uitpakken mag pas vanaf 16.00 uur. De markt start om 17:00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Eerder vertrekken is in principe niet toegestaan. Je krijgt van de organisatie een plaats toegewezen. Kom je met meerdere auto's kom dan achter elkaar de markt op rijden. We kunnen namelijk tijdens het indelen van de markt geen plaatsen vrij houden. Toilet voorzieningen zijn aanwezig.

De kofferbakverkoop wordt gehouden op de Markt van Geertruidenberg. Deelnemers worden verzocht om aan te komen rijden via de Koestraat. Andere straten zijn namelijk afgesloten.

Er mogen alleen tweedehands artikelen worden verkocht.

Geef je op voor één van de zaterdagmarkten. 


Kofferbakverkoop op zondag (12 mei VOL, 18 augustus) 

Ook dit jaar organiseren wij weer een aantal markten op de zondagmiddag. Deze markt is gelijk aan de kofferbakverkoop alleen dan op zondag en overdag in plaats van in de avond. Afrekenen voor deze markt doe je zoals gebruikelijk bij de kofferbakverkoop tijdens de markt.

Wanneer je alleen met een auto komt betaal u 15,- euro. Wanneer je met een auto en aanhanger komt betaalt u 25,- euro. Met een bus betaalt u 25,- euro.

Als deelnemer ben je vanaf 8:00 welkom. Uitpakken mag pas vanaf 9:00 uur. De markt start officieel om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Je krijgt van de organisatie een plaats toegewezen. Kom je met meerdere auto's? Kom dan achter elkaar de markt op rijden. We kunnen namelijk tijdens het indelen van de markt geen plaatsen vrij houden. Toilet voorzieningen zijn aanwezig.

De kofferbakverkoop wordt gehouden op de Markt van Geertruidenberg. Deelnemers worden verzocht om aan te komen rijden via de Koestraat. Andere straten zijn namelijk afgesloten.

Er mogen alleen tweedehands artikelen worden verkocht.


Geef je op voor één van de zondagmarkten.